Ипотечен кредит без самоучастие

Ипотечен кредит без самоучастие

Препоръчително е клиенти, които нямат  доходи  за самоучастие при закупуването на имот, да придобият такива, преди насочването им към покупка.
Ако клиентът закупи имот изцяло финансиран от банката, съществува риск, при който, ако настъпи финансова криза цената на дълга да бъде доста по- висока от реалната цена на имота.
Най-често банките финансират до 85% от стойността на имота, който желае да закупи клиента. Добре е той да се допита до кредитен консултант от небанкова финансова компания, каквато е Еврокомерс , който да му представи преференциалните условия на всяка банка и начинът на финансиране. Различните банки имат различни методи на оценяване на имота.
Нерядко клиентите прибягват към вземането на потребителски кредит, за да финансират частта със самоучастието. Тук трябва да се съобрази срока на кредита с техните доходи, за да им остане месечен доход, такъв, който може да плаща вноските по ипотечния кредит.
При нас в Еврокомерс ще получите професионална консултация за ипотеки и лизинг на автомобил, както и  за всички по- горе засегнати въпроси, за да може, когато се възползвате от нашите услуги това да стане при най- голяма яснота и прозрачност.